• Din varekurv er tom.
Vælg en side

Ofte stillede spørgsmål

Du kan herunder få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på det du søger herunder, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Kom godt i gang med Colorstory

Sådan fungerer Colorstory

For at få adgang til Colorstorys mange tegninger, skal du have et abonnement hos Colorstory. Du kan prøve vores tjeneste gratis i 14 dage. Vores abonnement giver dig mulighed for at downloade 30 tegninger om måneden.

Disse tegninger kan du så printe ud, hvorefter du kan farvelægge dem. Det smarte ved vores tjeneste er, at når du først har downloadet vores tegninger (du modtager tegningerne i PDF-format), så har du dem for evigt.

Så er I f.eks. flere i familien der ønsker at tegne den samme tegning (eller måske ønsker du selv at tegne den samme tegning flere gange), så er dette muligt med Colorstory. Derudover har du med et abonnement mulighed for at vælge specifikt, hvilke tegninger som du/I ønsker at tegne. Fremfor en malebog, hvor du er begrænset til at vælge mellem de tegninger der er i bogen.

Du kan printe din første tegning ud i dag ved at prøve vores abonnement gratis i 14 dage.

Hvordan bliver jeg kunde?

For at blive kunde hos Colorstory og bruge vores tjeneste kan du følge disse tre trin:

Trin 1:

Prøv os gratis i 14 dage. Efter de 14 dage vil abonnementet forsætter til normalpris såfremt, at du ikke opsiger dit abonnement i løbet af prøveperioden.

Trin 2:

Download de tegninger du kan lide fra vores store udvalg og udprint dem.

Trin 3: 

Farvelæg herefter dine udprintede tegninger.

Hvad sker der efter prøveperioden?

Du kan prøve Colorstory gratis i 14 dage. Efter de 14 dage vil abonnementet automatisk fortsætte til normalpris på 29 kr. om måneden. Skulle du ikke have lyst til at forsætte dit abonnement efter prøveperioden, så du kan sagtens opsige dit abonnement inden prøveperiodens udløb, helt uden omkostninger.

Abonnement

Hvad koster Colorstory?

Vores abonnement koster 29 kr. om måneden. Med det kan du downloade 30 tegninger om måneden (dvs. prisen per tegning er kun 0,97 kr.).

Du kan prøve det gratis i 14 dage helt uden binding.

Hvordan betaler jeg for abonnementet?

Når du opretter dig som bruger tilmelder du et betalingskort. Det er fra dette betalingskort, hvor der vil blive trukket den månedlige betaling.

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa og Mastercard.

Virker Colorstory i udlandet?

Du kan downloade vores tegninger fra alle steder i verden. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have en internetforbindelse samt en printer for at kunne hhv. downloade vores tegninger og udprinte dem.

Skal du derfor på ferie kan det være en god ide at udprinte tegningerne hjemmefra og tage dem med.

Hvordan ændrer jeg betalingskort?

Du kan ændre dit betalingskort ved at gå til ‘Min konto‘. Rul ned i bunden på siden, hvor der er en oversigt over dit abonnement. I højre siden har du forskellige muligheder. Her skal du klikke på “Opdatér betalingsmetode”, hvorefter du vil have mulighed for at indtaste oplysningerne på dit nye betalingskort.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Hos Colorstory har vi ingen bindinger. Så du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

Du opsiger abonnementet ved at gå til ‘Min konto’ og rulle ned i bunden af siden. Her finder du en oversigt over dit nuværende abonnement, og i højre side kan du klikke på “Opsig abonnement” for at afmelde det. Du kan fortsat bruge dit abonnement i den periode du allerede har betalt for, men efter perioden vil det ikke bliver forlænget, og du har ikke længere mulighed for at downloade nogle af vores tegninger.

Skulle du fortryde din opsigelse, er du til hver en tid velkommen tilbage 🙂

Andet

Hvad hvis jeg ikke har en printer?

For at kunne tegne tegningerne kræver det, at du har en printer, så du kan udprinte dine tegninger. Har du derfor ikke en printer, bliver du derfor enten nødt til at købe en printer eller finde en printer som du kan bruge til at udprinte tegningerne (f.eks. på din arbejdsplads, biblioteket mv.).

Hvorfor kan jeg ikke downloade flere tegninger?

Du har et begrænset antal downloads hver måned. Uanset om du betaler månedligt eller årligt kan du maks. downloade 30 tegninger om måneden. En mulig årsag til, at du ikke kan downloade flere tegninger er, at du har brugt alle dine downloads denne måned. I det tilfælde må du vente til næste måned med at downloade nye tegninger.

Har du flere downloads tilbage, men stadig ikke kan downloade det, kan det skyldes en teknisk fejl. I det tilfælde kan du kontakte os – så vil vi hurtigst muligt få rettet fejlen.