• Din varekurv er tom.
Vælg en side

Tegninger af blomster

Blomster er en af de smukkeste ting man kan finde i naturen, og netop derfor er det også en af vores mest populære kategorier af tegninger. Det er ofte kun fantasien der sætte grænser for hvordan man kan farvelægge en blomst og her kan du vælge mellem flere hundrede blomster at farvlægge. De første 30 tegninger kan du endda hente gratis ved at oprette en bruger her på Colorstory.

Farvelægning af naturens smukke blomster

At farvelægge noget der normalt ikke har nogle spændende farver kan godt være lidt kedeligt, ligesom det kan være kedeligt at farvelægge tegninger hvor der ikke er mange felter og detaljer, fordi man så er begrænset i det farverige mønster man kan lave. Ingen af disse to ting gør sig gældende for vores tegninger af blomster, her er der mange felter i hvert enkelt tegning, så man kan lave flotte farverige mønstre og blomster er fra naturens side fyldt med farver, hvilket gør det langt nemmere at være fantasifuld omkring farvelægningen af sin blomstertegning.

Der er mange måder at farvelægge blomster på, de mange stilke, blade, feltopdelinger de kan have gør at man kan lave vilde mønstrer. Alle blade kan få forskellige farver, samme farve eller hver andet el. tredje blad kan have den samme farve. Heldigvis er det kun fantasien der sætter grænser for farvelægningen.

Stort udvalg af blomstertegninger

Tegninger af blomster er blandt de mest populære tegninger, i hvert fald på vores side. Derfor vil vi også gerne bryste os af at have et stort udvalg af netop blomstertegninger. Vi bestræber os også efter at udvalget skal være bredt, således at du kan farvelægge mange forskellige blomsterarter og ligeledes at det ikke kun er blomster der er på tegningen men gerne sammen med andre elementer fra naturen eller fx dyr.

Til voksne vil blomsterne ofte være detaljeret og svære at farvelægge fordi de samtidig er en del af et større blomstermønster. Blomster kan også være inkorporeret i vores mandala tegninger eller en lille del af tegninger der har en helt anden hovedkategori. Til børn bestræber vi os på at lave tegninger sjove, interessante og ikke mindst lærerige hvis det er det man ønsker. Derfor vil du også kunne finde tegninger hvor navnene på de forskellige blomster står og både teksten og blomsten kan blive farvelagt.

Du kan kommer igang med at farvelægge dine favorit blomstertegninger fra vores udvalg herover allerede i dag. Alt du skal gøre er at oprette en bruger hos os, og du får endda de første 14 dage gratis uden en bindingsperiode. Hos Colorstory garanterer vi altid at linjerne på tegninger står knivskarpt, så længe malebogssiderne udskrives i A4 format.