• Din varekurv er tom.
Vælg en side

Tegninger af fugle

Fuglen er nok det dyr i naturen vi ser allemest til, fordi de sjældent skjuler sig og ofte flyver åbenlyst rundt på himlen. Ligesom naturen har det, har vi også et rigtig stort udvalg af tegninger af fugle. Nogle tegninger er fuglen blot in lille del af det store billede, men det på andre tegninger af fuglen el. fuglene der er hovedelementet i tegningen. Uanset hvad kan du se vores mange flotte fugletegninger herover og downloade og udskrive dem med et abonnement på Colorstory.

Farvelægning af fugle

De fugle vi ser flest af er ofte krager, duer, måger eller lignende fugle der har meget neutrale farver som sort, grå og hvid. Men dykker man lidt længere ned i fugleverdenen, så vil man hurtigt opdage at fugle ikke er så farveløse som det nogle gange ser ud til. Der er mange mindre fugle der har mange farver i deres fjer fx blå og rød, som er to meget gængse farver på fugle. Der er selvfølgelig også solsorten med sit velkendte gule næb og ænder der har mange brune og grønne nuancer sammen med deres gule næb. Der er også mange større fugle der har rigtig mange farver, tag fx en flamingo eller en påfugl som begge er vildt fascinerende dyr fulde af farver.

Med det vil vi sige at det overhovedet ikke behøver at være så kedeligt at farvelægge fugle, fordi der altså er rigtig mange fugle der gemmer på flotte mønstre og farver vi normalt ikke lige tænker over. Her på siden kan du finde tegninger af mange forskellige fugle, men især de mere eksotiske fugle som påfugle og flamingoer har vi mange af, fordi de er lidt sjovere at farvelægge.

Fugletegninger til børn og voksne

Der er som sagt masser af fugletegninger her på siden og de er til både børn og voksne. Sværhedsgraden variere meget, så en påfugl der har mange detaljer vil nok være mest oplagt for voksne at farvelægge da det er her de får udfordringer, mens en enkelte fugle uden de helt store mønstre er bedre til små børn der endnu har svært ved at holde sig indenfor stregerne.

På vores fugletegninger er fugle dog ikke altid omdrejningspunkt i tegningen, de kan ligeså vel være en de laf det større billede som tegningen forestiller. Et eksempel på dette kunne være en tegning af noget natur med træer og buske hvor der flyver nogle fugle rundt og kvidrer. Kan du ikke finde en fugletegning du ønsker at farvelægge, så kan du altid indsende dit ønske til os, som vi tager imod med kyshånd og ser om ikke vi kan få produceret den tegning til dig.

Vil du indsende et ønske eller bare downloade nogle af vores fugletegninger eller mange andre hundrede tegninger, så skal du altså oprette en bruger. Lige nu kan du prøve Colorstory helt gratis i 14 dage uden binding og downloade de første tegninger helt gratis.