Tegninger af natur

Her kan du se alle vores tegninger, hvori naturen indgår (det kan f.eks. være en have, en tropeø, et bjerglandskab, en blomst, en plante osv.). Der er både tegninger med mange detaljer (for de øvede/voksne) samt tegninger med få detaljer (for nybegynderne/børn). Dvs. uanset om du er barn/voksen eller øvet/uøvet, så kan du finde tegninger, som du kan farvelægge lige her.

Farvelæg naturen i dine farver

Naturen er i sig selv rigtig flot, men der kan være noget sjovt i at farvelægge den i sine egne farver og få et helt nyt billede af, hvordan naturen ser ud i ens egen fantasiverden. Ligesom det også kan være udfordrende nok at forsøge og farvelægge naturen præcis som den ser ud. Uanset hvad, så kan du med vores mange tegninger kaste dig ud i en farvelægning af naturens mange vidunderlige former og elementer.

Hvad end du er barn eller voksen, har vi tegninger der indbyder dig til farvelægning. Især i denne kategori af tegninger har vi mange udfordrende og detaljeret mønstre af naturen, som kan være udfordrende for enhver voksen, selvom du har erfaring med farvelægning af tegninger. Ligeledes har vi søde og fine tegninger af naturen, som vil være sjove for børn at farvelægge. Du finder rigtig mange blomster, som de fleste børn vil kunne relaterer til og vi har sågar tegninger der lærer børn om naturen, ved at vise hvordan blade fra forskellige træer ser ud eller hvad blomster hedder.

Farverige planter, skove og haver

Du finder alle landskaber i naturen blandt vores tegninger: skove, bjerge, ørkener, planter, blomsterbede og haver mm. Mange af vores tegninger fra naturen har både dyr og planter, så tegningen ikke bliver så statisk og du samtidig kan kaste nogle livlige farver over livet i naturen og mere dæmpede og naturlige farver på det der omgiver dyrene i naturen. Gør naturen præcis så farverig du ønsker det og farv planter, blomster og træer den farve du ønsker de skal have i stedet for den farve de faktisk har.

For at kunne downloade tegningerne, kræver det et abonnement hos Colorstory. Et abonnement koster 29 kr. om måneden – men du kan prøve det fuldstændig gratis i 14 dage (der er ingen bindinger). Med et abonnement kan du downloade vores mange flotte tegninger ned på din PC. Herefter kan du udskrive og derefter farvelægge dem med det samme. Alle dine downloadede tegninger er i meget høj kvalitet. Det sikrer, at du selv de mindste detaljer står knivskarpt, når du udskriver dem. Desuden er alle dine downloade tegninger dine for evigt.