• Din varekurv er tom.
Vælg en side

Tegninger af slik

Mmmmm, har du set alle de lækre ting herover? Man får helt lyst til at spise det hele, men lad dig ikke snyde for det hele er nemlig bare tegninger af slik og dem har vi mange af. Elsker du slik vil du helt sikkert også elske at farvelægge slik, det er nemlig lidt ligesom at lave sit helt eget slik fordi man selv kan bestemme farverne. Alle vores sliktegninger er i høj kvalitet, så linjerne står knivskarpt når du udskriver dem.

Farvelæg alverdens slik

Skumbananer og lakrids i lange baner, farvelæg alle mulige typer slik, kager, is, desserter mm. i præcis de farver du tænker kunne være sejt. Vi ønsker at kun fantasien skal sætte grænser for hvordan slikket på vores tegninger kommer til at se ud når du farvelægger det. Skal den normalt sort lakrids være rød, så gør det, skal chokoladekagen der er brun nu istedet være grøn, gør det! Gør præcis hvad du vil når du farvelægger vores tegninger.

Kan du ikke lige finde det slik du gerne vil farvelægge, så er du mere end velkommen til at sende en mail til os med dine ønsker. Vi lever for at tilfredstille vores brugere med de tegninger de gerne vil farvelægge og derfor lytter vi altid til jeres ønsker til nye tegninger.

Tegninger af slik til børn og voksne

Selvom slik og børn oftest bliver forbundet, så er slik for alle. Det prøver vi også så vidt muligt at sørge for vores tegninger af slik er, så det både er interessant at farvelægge for voksne og børn. Til voksne vil vi anbefale at printe og farvelægge nogle af de detaljerede desserter vi har, som virkelig kræver fokus og koncentration. Faktisk er de rigtig gode at bruge til mindfulness eller dagens pause. Til børn vil vi anbefale alle vores tegninger uanset sværhedsgrad, for børn elsker slik og alle tegninger af slik. Lad børnene bruge deres fantasi.

Du kan prøve Colorstory helt gratis i 14 dage, hvis du da har lyst. Det betyder også du kan downloade de første tegninger til dig eller dine børn helt omkostningsfrit og prøveperioden er sågar uden binding.