• Din varekurv er tom.
Vælg en side

Tegninger af sommerfugle

Et af naturens mest farverige dyr er sommerfuglen og det helt unikke ved sommerfugle er at de findes med mange forskellige mønstre i farvekombinationer vi aldrig ville finde på i vores vildeste fantasi. Men her får du da muligheden for at prøve om ikke andet, for vi har nemlig et stort udvalg af tegninger af sommerfugle, som du frit kan printe og farvelægge med vores abonnement.

Farvelæg dit eget sommerfuglemønster

Sommerfugle er kendte for deres helt unikke mønstre på vingerne, som aldrig er ens. Mønstrene er altid meget detaljeret og med mange forskellige former og farver, hvilket gør dem til det ideelle motiv på tegninger til farvelægning. Du skal selvfølgelig ikke farvelægge sommerfuglene som de ser ud i naturen, men som du synes at det bliver flot. Vælg blandt vores mange tegninger af sommerfugle og farvelæg mønstret på vingerene lige som du vil.

Det er dog ikke alle vores tegninger hvor der kun er en sommerfugl på tegningen, og på de tegninger hvor der er meget andet end sommerfuglen vil vingerne helt naturligt være mindre detaljeret. Disse tegninger kan stadig være rigtig sjove at farvelægge, selvom du gik efter at farvelægge en sommerfugl, fordi at man kan farvelægge tegningen så sommerfuglene står ud fra resten af mønstret på tegningen.

Sidder du med et helt specielt mønster fra en sommerfugl du godt kunne tænke dig at farvelægge, så kan du altid sende det til os og skrive at du ønsker at farvelægge netop vingerne på den sommerfugl du sender et billede af. Vi lytter meget til vores brugere og laver næsten altid nye tegninger ud fra vores brugeres forespørgsler og ønsker, fremfor hvad vi selv mener vi mangler.

Vi opfylder dog kun ønsker fra vores brugere, så hvis du vil komme med et ønske skal du oprette en bruger og du kan prøve Colorstory helt gratis i 14 dage, så det er bare med at komme igang.