Tegninger af dyr

Ovenover kan du se en oversigt over vores tegninger af dyr, som du kan downloade, udskrive og farvelægge med et abonnement hos Colorstory. Her finder du tegninger af alle mulige forskellige dyr (lige fra elefanten til katten til hesten osv.). Der er tegninger af høj og lav sværhedsgrad. Dvs. der er både tegninger for børn og voksne samt øvede og uøvede farvelæggere.

Sværhedsgraden i vores tegninger øges eller mindskes alt efter, hvor meget mønster der er inkorporeret i tegningen. Vores dyretegninger til børn er meget simple. Mens vi til voksne forsøger at give dyrerne en mønstret krop eller baggrund, som kræver mere tålmodighed at farvelægge.

Farvelæg tegninger af dyr

Vores tegninger af dyr er blandt vores mest populære tegninger. Det skyldes nok i høj grad, at de fleste af os elsker dyr. Vi har alverdens forskellige dyr som kæledyr, vi går gladeligt i zoologisk have eller rejser til andre verdensdele for at se eksotiske dyr. Derudover kan der være noget beroligende over at farvelægge dyr.

Et af de mest populære dyr at farvelægge er menneskets bedste ven, hunden. Vi har derfor også et stort udvalg af hundetegninger, som du kan downloade med et abonnement på Colorstory. Men derudover kan du også finde andre populære dyretegninger, som f.eks. hestetegninger, kattetegninger, fugletegninger og kanintegninger. Derudover finder du også rigtige mange søde tegninger, som især børn er rigtig vilde med at farvelægge. F.eks. finder du mange tegninger af dyreunger med et nuttet udtryk i ansigtet, som f.eks. hundehvalpe, killinger mv.

Opret en bruger hos Colorstory

Nu du ved lidt om, hvilke dyr du kan farvelægge ved at abonnerer på Colorstory. Det eneste det kræver for at downloade tegningerne er et abonnement hos Colorstory.

Hos Colorstory behøver du ikke at vente på, at malebogen bliver leveret eller at du selv skal gå ned og købe den i din lokale boghandel. Her kan du nemlig finde, downloade og udskrive tegninger af dyr allerede nu! Med et abonnement hos Colorstory kan du nemlig frit vælge mellem vores mange flotte tegninger. Du undgår altså, at alle tegninger er valgt for dig på forhånd (ligesom i en malebog). Dine valgte tegninger er desuden dine for evigt, så længe du gemmer dine downloadede tegninger på din enhed. Du kan komme gratis i gang med Colorstory ved at prøve de første 14 dage gratis. Herefter forsætter abonnementet til 29 kr. om måneden såfremt, at du ikke opsiger abonnementet inden da.