Tegninger af mode

Vil du gerne farvelægge en tegning af noget tøj, en taske, en sko eller lignende? Så kan du her se alle vores tegninger indenfor kategorien mode. Der er tegninger af lav og høj sværhedsgrad, så der er både tegninger for de unge og de lidt ældre.

Farvelægning af mode

Tøj, sko, taske, make up osv. har altid været populært blandt os mennesker. Modeindustrien er en af de største industrier i verden, og derfor er det også ret sjovt at farvelægge kjoler, skjorter, tasker, sko m.m. Derfor har vi gjort rigtig meget for at have en masse tegninger af diverse beklædningsgenstande som er populære lige nu. Du kan bruge vores tegninger til at sætte dit eget præg på nutidens mode. F.eks. ved at ændre en farve eller tilføje små personlige detaljer. Vi tilbyder gerne at lave nye tegninger af mode ud fra dine ønsker. Du er altså velkommen til at kontakte os og sende et billede af noget tøj eller andet som du godt kunne tænke dig at få en tegning til farvelægning af.

Vi forsøger altid at spænde så bredt som muligt når det kommer til udvalget, sværhedsgraden og udtrykket i vores tegninger. Du skulle derfor gerne kunne finde tegninger af mode til både børn og voksne i alle aldre. Når det drejer sig om børn vil vores tegninger være af lav sværhedsgrad, og det kan f.eks. være en fin prinsessekjole med få detaljer der kan farvelægges. Til voksne forsøger vi at have flere forskellige sværhedsgrader, så der er udfordringer både til den erfarne farvelægger og til nybegynderen. Vi varierer sværhedsgraden af vores tegninger ved at tilføje mere komplicerede mønstre til kjoler, sko og taske eller ved at lave detaljerede baggrunde som en del af det der skal farvelægges.

Har du derfor altid haft en lille designer gemt i dig, så har du med disse tegninger rig mulighed for at udfylde det.

Opret en bruger hos Colorstory

For at få adgang til tegningerne kræver det et abonnement hos os (det koster kun 29 kr. om måneden – du kan prøve det gratis i 14 dage). Med et abonnement kan du downloade dine ynglingstegninger, hvorefter du kan udprinte dem og farvelægge dem med det samme. Du skal altså ikke bruge tid på at gå ned i din lokale boghandler og købe en malebog eller vente på leveringen af dine malebog.

Desuden er dine valgte tegninger dine for evigt. Så er du ikke helt tilfreds med farvelægningen af din første tegning, så kan du bare prøve igen. Udover tegninger af mode, finder du også tegninger af mange andre kategorier (f.eks. mandala tegninger, tegninger af dyr mv.).