Tufte maskine

Ønsker du at tage din tufting til det næste niveau og lave flere, større og bedre tufting værker, så er en tufte maskine det helt rigtig tufte værktøj for dig. Den er nem at bruge og billig i forhold til hvad du får ud af den.

En tufte maskine kan bruges til at lave større tufting værker hurtigere og mere effektivt. Det er et alternativ til den punch needle man ellers bruger til at tufte med, og for mange der her tuftet i noget tid og ønsker at prøve kræfter med noget større og mere avanceret tufting, så er en tufte maskine det værktøj du skal have fat i.

Tufting værktøj

Der findes forskellige værktøjer og maskiner til tufting, men det der omtales som en tufte maskine er også det der på engelsk kaldes en tufting gun, fordi man holde den som en form for pistol. Udover en tufting gun, kan man få en tufting trimmer til at skabe niveauer i dine tuftede værker.

Tufting gun

En tufting gun er et alternativ til en punch needle, som er det manuelle værktøj til tufting. En tufting gun er elektrisk og går det muligt at tufte meget hurtigere end ellers, hvorfor man kan lave mange flere el. større tuftede værker på kortere tid end man ville kunne gøre det med en punch needle.

Du skal vælge en tufting gun hvis du gerne vil tufte tæpper eller ikke gider at bruge lang tid på et værk, men hellere vil bruge kortere tid på mange tuftede værker.

Tufting trimmer

En stor del af den nye trend med at tufte, involverer at lave kunstneriske værker der ikke nødvendigvis skal bruges i praktiske formål, men mere i dekorative formål. Her kan en trimmer gøre en stor forskel i det endelige udtryk som dit tuftede værk får, da det er muligt at skabe niveauer og dermed 3D lignende effekter.

Det du gør med en tufte trimmer, er at du simpelthen klipper garnet på det færdige værk el. på en farve du lige har færdiggjort på værket.

Tufting starter kit inkl. tufte maskine

Kom godt i gang med tufting med et tufte starter kit der inkluderer en tufte maskine, så du allerede fra start af kan lave de store og sjovere tuftede værker – eksempelvis et tuftet tæppe.

Med dette tufting kit du kan se herunder får du alt hvad du skal bruge til at lave dit første tuftede værk med. Det vil altså sige at i pakken er inkluderet:

  • Tufteramme
  • Munkelærred
  • Sømbånd
  • Garn
  • Tufte maskine

Det er billig og sjov måde at komme i gang med at tufte på. Det er sjovt at gøre med en punch needle, men det er også lidt mere langsommeligt og meditativt, hvor du med en tufting gun virkelig kan rykke på dine kreative kunstværker.

Skriv en kommentar