Tegninger af genstande

Her kan du se en oversigt over vores tegninger af genstande. Hvis det f.eks. er en raket, et tog, en kongekrone eller lignede du gerne vil farvelægge, så er det i denne kategori du skal finde det. Vi sætter en stor ære i kun at have tegninger i den bedste kvalitet, som står knivskarpt, når du udskriver dem på din egen printer. Tegninger af genstande er meget bredt, så i denne kategori finder du alle de tegninger, som ikke lige passer ind i en af de andre kategorier.

I denne kategori er der tegninger både for børn og voksne. Dvs. der er simple tegninger, hvor felterne er relativt store. Mens der ligeså er tegninger, hvor felterne er små, hvortil de er mere egnede til voksne. Så lige meget, hvilken alder eller niveau du er på, så kan du finde en tegning her.

Farvelægning af genstande

Genstande dækker bredt. Men de mest populære tegninger i denne kategori er motordrevet genstande. Med det menes tegninger af biler, lastbiler, skibe, tog m.m. Det er rigtig populært at farvelægge disse ting blandt børn. Mens voksne der søger tegninger i denne kategori leder efter andre ting såsom hjerter og stjerner med detaljerede og svære mønstrer, som gør farvelægningen sværere.

Opret en bruger på Colorstory

For at få kunne downloade tegningerne (så du kan udskrive og farvelægge dem) kræver det et abonnement hos Colorstory. Et abonnement koster 29 kr. om måneden, men du kan prøve det fuldstændig gratis i 14 (ingen binding, naturligvis). Så kan du vurdere, om det er noget for dig. Med et abonnement hos Colorstory kan du downloade 30 valgfrie tegninger om måneden. Dvs. du kan med det samme komme i gang med at farvelægge. Når du først har downloadet tegningerne, er det dine for evigt.

Udover tegninger af genstande finder du også tegninger indenfor mange andre forskellige kategorier (f.eks. tegninger af dyr, mandala tegninger mv.).