Tegninger af mennesker

Her hos Colorstory bestræber vi os efter at have tegninger til farvelægning af alt. Her på siden kan du finde alverdens tegninger af personer og mennesker, på tværs af kultur, profession og køn (det kan f.eks. være en på skøjter eller en kontormand på sit kontor). Men du kan ikke bare finde tegninger af mennesker, du kan nemlig også finde tegninger af næser, munde, øre, øjne og andre ting man finder på os mennesker.

Farvelæg tegninger af mennesker

Hvorfor synes vi, at mennesker kan være sjove at farvelægge? Det kan være for at putte et tvist på virkeligheden ved at farvelægge med farver der normalt ikke bruges. Eller også er det bare fascinationen af de menneskelige kropsdele, hvor det især er populært at farvelægge øjne, hår og munde/læber. For børn er det sjovt at farvelægge forskellige typer personer og her tænkes især prinsesser, konger og andre eventyrlige figurer.

Når du beslutter dig for at farvelægge tegninger af mennesker og personer her fra Colorstory, kan du være sikker på, at der et godt udvalg både til børn og voksne. Der er tegninger med få detaljer og tegninger med mange detaljer. For voksne som udøver mindfulness og bruger farvelægning til dette, kan du vælge de tegninger med mange detaljer. Vi har f.eks. nogle tegninger af kvinder med et stort flot hår, der er meget detaljeret og svært at farvelægge. Til børn er det tegninger af prinsesser og prinser der er populære, men også helt almindelige tegninger af piger og drenge der foretager sig en sjov aktivitet.

Farvelæg med det samme

Det smart ved Colorstory er, at du kan komme i gang med at farvelægge med det samme. Her skal du ikke vente på, at en malebog bliver leveret eller bruge tid på at gå ned i din lokale boghandel for at købe en malebog. Nej, her kan du bare oprette en bruger, hvorefter du kan downloade dine ønskede tegninger, printe dem ud og gå i gang med at farvelægge dem. Det vil ikke tage dig mere end 5 minutter. Derudover er dine downloadede tegninger dine for evigt. Så du kan printe den samme tegning ud flere gange, hvis du vil farvelægge den samme tegning.

For at downloade, udskrive og farvelægge tegningerne, kræver det et abonnement hos Colorstory. Det koster 29 kr. om måneden, men du kan prøve os fuldstændig gratis i 14 dage. Der er ingen binding.