Tegninger af mad

I denne kategori har vi samlet alle vores tegninger af mad- og drikkevarer (det kan f.eks. være en kage, en pizza, sushi, champagneflasker eller noget helt femte). Der er både simple tegninger for børn samt mere avancerede tegninger for voksne. Dvs. der er tegninger af mad- og drikkevarer for hele familien.

Advarsel: Alle vores tegninger af mad- og drikkevarer er yderst godt lavet og står knivskarpt, når de er udprintet. Der er derfor en fare for, at du kan forveksle dem med rigtige mad- og drikkevarer, når de er farvelagt. Inden du spiser eller drikker noget, anbefaler vi derfor lige at tjekke om det er et papir du har fat i.

Hvilken farve skal madvaren have?

Ved at farvelægge tegninger af madvarer, kan du helt selv bestemme, hvordan de skal se ud. Skal ananassen f.eks. være grøn? Hvilken farve skal isen have? Eller hvad med lyserøde pandekager? Det er kun fantasien som sætter grænser. De fleste børn ville synes det er en sjov beskæftigelse selv at kunne bestemme, hvordan maden skal se ud, og som voksen kan du måske holde øje med hvordan børnene farvelægger maden, så du kan lave mad i sjove farver i virkeligheden.

Du kan også vælge at være med til farvelægningen og farvelægge tegninger af mad sammen med dine børn, børnebørn, niece/nevø eller i børnehaven. Mange af vores tegninger af mad er lavet meget detaljeret og er derfor svære at farvelægge. Det betyder at selv som voksen vil du få noget ud af farvelægningen og blive udfordret både på fokus og koncentration, hvis du vælger disse tegninger. Du kan også bare vælge de samme tegninger som børnene, så i kan sidde sammen og hygge med det.

Farvelæg tegninger af din favorit mad

Vi har tegninger af alverdens mad: fast food, italiensk mad, slik, kager og meget mere. Muligheden for at du kan farvelægge din yndlingsmad er derfor rigtig stor – for mange er favorit måltidet nok burger, pizza og lasagne som vi har tegninger af. Men skulle du alligevel ikke kunne finde dit favorit måltid, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle hvad din favorit mad er, så vil vi se om ikke vi kan få lavet en tegning af det.

Hele arkivet af tegninger af mad- og drikkevarer er lavet til udprintning. Det betyder, at tegningerne er i den bedste printkvalitet. Så når du udskriver tegningerne, så vil alle detaljer stå knivskarpt til farvelægning. Vi får hele tiden lavet nye tegninger, så du kan farvelægge endnu flere mad- og drikkevarer.

For at kunne downloade tegningerne og udprinte dem, kræver det et abonnement hos os. Abonnementet koster 29 kr. om måneden. Med det kan du downloade op til 30 tegninger om måneden. Du kan endda prøve os gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger eller lignende. Så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter de 14 dage, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig.