Tegninger

Tegninger til print og farvelægning

Med et abonnement hos Colorstory kan du downloade, udskrive og farvelægge alle vores tegninger. Et abonnement koster 29 kr. om måneden. Med det kan du downloade 30 tegninger om måneden. Du kan dog prøve os gratis 14 dage (ingen bindinger, naturligvis).

Om du vil farvelægge et dyr, et menneske, en mandala, så har vi det hele. Vi har nemlig tegninger med dyr, mennesker, natur, steder, højtider, mad, mode, genstande og mandalaer. Så mon ikke, at du kan finde en tegning som interesserer dig.

Vores tegninger kan farvelægges med alle former for farvelægningsmaterialer. Som om du vil bruge tusser, farveblyanter, voksfarver mv. til at farvelægge tegningerne er helt op til dig. Men generelt anbefaler vi dog, at du vælger en tykkere papirtype til at udskrive tegningerne. Det giver en bedre oplevelse.

Det smarte ved Colorstory er, at du kan vælge præcist, hvilke tegninger som du gerne vil farvelægge. Derudover behøver du ikke at skulle bruge tid på at gå ned i din lokale boghandler for at finde den rigtige malebog. Med Colorstory finder du den tegning som du vil tegne, printer den ud og så er du i gang. Derudover er alle dine downloadede tegninger dine for evigt. Du modtager nemlig tegningerne som en PDF-fil. Så selv uden et abonnement kan du forsat farvelægge dine tidligere tegnede tegninger. Men vil du forsat have adgang til nye tegninger kræver det et abonnement.

Tegninger af høj kvalitet

Vores tegnere har gjort sig umage med at lave tegningerne af yderst høj kvalitet. Så du kan være sikker på, at vores tegninger er af mindst ligeså god kvalitet, som de tegninger du finder i malebøgerne. Derudover får du tegningerne i yderst høj opløsning. Så hver enkelte detalje kan ses på dit udprintede papir.

Tegninger for voksne

At farvelægge er ofte noget vi forbinder med en af barndommens mange glæder. Men at farvelægge er faktisk ikke kun for børn. Forskning viser faktisk, at det at farvelægge kan være utrolig afstressende.

Grunden til det er, at når man farvelægger (især svære tegninger), så koncentrerer man sig 100% om det. Dvs. fokus fra andre stressende elementer i hverdagen bliver lagt til side. At farvelægge kan altså give en pause fra alle de stressende elementer i en moderne travl hverdag. Vi har et stort udvalg af både mandalaer og avancerede tegninger med mange detaljer, som kræver en hel del koncentration at farvelægge.

Men selv hvis du ikke føler dig stresset, så kan det at farvelægge (både alene og sammen med andre) stadig være en utrolig dejlig oplevelse. Det forbedrer din kreativitet. Derudover er det også en oplevelse, som kan være utrolig hyggelig at dele med andre (f.eks. ens børn).

Tegninger for børn

Colorstory er en tjeneste for hele familien. Derfor har vi også rigtig mange tegninger for børn. Tegningerne til børn er af en helt anden sværhedsgrad end dem til voksne. De er langt mere enkle og mindre detaljerede, hvilket gør dem mere egnet til børn (men dermed ikke sagt, at man ikke kan farvelægge dem som voksen).

For børn kan farvelægning af tegninger være med til at hjælpe og udvikle dem på flere forskellige områder. F.eks. forbedrer det deres koncentrationsevne samt motorik. Derudover vil de farvelægge ting (f.eks. dyr, genstande mv.), som de ikke kender i forvejen. De vil altså have mulighed for at lære nye ting at kende samt få en bedre forståelse af, hvordan disse ting ser ud (ved selv at farvelægge dem).

For børn er der tegninger af dyr, genstande, mennesker, steder, mad, natur mv. Derudover varierer sværhedsgraden, så der er både tegninger for de mindre og for de større børn.