Tegninger af steder

Kunne du godt tænke dig at farvelægge Colosseum? Eller måske bestemme hvilke farver Marmorkirken i København skal have? Så kan du med et abonnement hos Colorstory downloade, udskrive og farvelægge disse flotte tegninger. Et abonnement koster kun 29 kr. om måneden (og du kan prøve det gratis i 14 dage). Du får naturligvis også adgang til vores mange andre flotte tegninger med et abonnement.

Unikke tegninger af verden

Som noget helt unikt her hos Colorstory vil vi gerne gøre det muligt at farvelægge hele verden, lige fra de mest lokale steder som kun du og dine naboer kender, til store, flotte, kendte turistattraktioner som Eiffeltårnet, verdens højeste bygning Burj Khalifa eller Times Square i New York. Denne mission kan vi kun lykkedes med hvis vi får din hjælp. Det kræver nemlig at vi får dine ønsker indsendt, så vi kan få det produceret som tegninger du kan udskrive og farvelægge.

Vi sørger selv for, at alle verdens turistattraktioner og byer kommer ind i denne kategori. Du kan blandt andet farvelægge kendte steder i Barcelona, London, Paris og Berlin, hvor der er turistattraktioner som TV-tårnet, Triumfbuen, London Eye, Big Ben m.m. Men vil du gerne farvelægge din lokale vej i hjembyen Aarhus eller dit barndomshjem i den lille landsby, så gør vi dette muligt for dig. Send et billede af det du ønsker at få lavet til en tegning, så ser vi hvad vi kan gøre og giver dig besked når vi er i mål med tegningen.

Farvelæg steder med din fantasi

Tegningerne i denne kategori er også din mulighed for at sætte dit eget præg på nogle af verdens største og mest kendte kunstværker. Synes du at Eiffeltårnet skulle have været rødt eller Rundetårn skulle have haft sorte og lilla striber, med gul udsmykninger, så er det her du kan slå dig løs og udleve dine tanker. Om du gør stederne pænere eller grimmere er op til dig. Vi ønsker bare at du har det sjovt med at farvelægge, finder ro og slukker for hverdagen et øjeblik.

Lad også dine børn farvelægge dise tegninger og lær dem om verdens geografi, hvilke byer ligger hvor og hvad er de kendte for. Sætter du dig med dine børn, er der meget at lære dem og vise dem, som de måske ikke havde fundet ud af hverken før eller senere. Lad også dem indsende deres ønsker til os, med steder de har været i Danmark eller i verden.

Du kan ovenover se en oversigt over vores tegninger af steder. Der er tegninger af de store seværdigheder i de store byer (som f.eks. Eiffeltårnet i Paris, Sagrada Família i Barcelona osv.). Men du kan også finde tegninger af steder som f.eks. en butik osv. Du modtager altid tegningerne i høj kvalitet, så du kan farvelægge selv de mindste detaljer. Tegningerne varierer i sværhedsgrad, så der er både tegninger for børn og voksne.