5 gratis tegninger for børn til udprintning

Leder du efter nogle tegninger til børn, som du kan printe ud og lade dine børn farvelægge? Så er du kommet til det helt rette sted. For jeg vil nemlig her vise dig 5 flotte børnetegninger, som kan udprintes og farvelægges.

Du finder alle de 5 tegninger her hos os. Hos os (Colorstory) kan du for 29 kr. om måneden downloade 30 tegninger om måneden, som du kan udprinte og farvelægge. Du kan dog prøve os gratis i 14 dage (hvilket gør det muligt for dig gratis at downloade 30 tegninger). Der er ingen binding. Så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden. Du kan her prøve os gratis i 14 dage.

Men lad os hoppe videre til de 5 børnetegninger.

Rumrakat flyver ud i rummet

Rumraket flyver ud i rummet

Den første tegning på listen er denne flotte tegning af en rumrakat, som flyver ud i rummet. De fleste er felterne er store, hvilket ikke gør den for besværlig at farvelægge. Der er dog også nogle små felter det gør, at børnene skal koncentrere, og at de kan sætte et personligt præg på tegningen. Tegningen gør det oplagt for børnene at bruge deres fantasi. Hvilken farve skal raketten have? Skal stjernerne være gule eller måske en helt anden farve? Og hvad med ilden under raketten. Hvilken farve skal den have?

Ved at prøve vores tjeneste gratis i 14 dage, kan du gratis downloade denne tegning. Du modtager tegningen i høj kvalitet i en PDF fil, som du kan udprinte og lade dit barn farvelægge.

Download denne tegning

En glad bamse omgivet af stjerner og måner

Bamse omgivet af stjerner

Den næste tegning er en sød tegning af lille glad bamse. Sværhedsgraden er nogenlunde den samme som forrige tegning. De fleste af felterne er relativt store, hvilket gør den velegnet til de fleste aldersgrupper blandt børnene. Men der er stadig en række mindre felter, som gør, at barnet skal koncentrere sig. Igen kommer barnets kreativitet i fokus. Skal bamsen være grøn, gul, blå, lyserød eller måske en helt femte farve? Og hvad med stjernerne rundt omkring? Skal de være ensfarvet eller forskelligfarvet? Osv.

Bamsetegningen er en af de mange tegninger, som du kan downloade med et abonnement hos os. Du modtager tegningen i høj kvalitet, så alle detaljerne står knivskarpt.

Download denne tegning

Indpakkede gaver

Indpakkede gaver

Som barn er der stort set ikke noget bedre end højtider, hvor man får gaver. Så hvorfor ikke lade børnene bestemme selv, hvilke farver gaverne skal have? Det kan de få lov til med denne tegning. I denne tegning ses der nemlig tre indpakkede gaver omgivet af stjerner og hjerter. Så kan de selv bestemme om deres indpakkede gaver skal være grønne, blå, gule eller måske helt fjerde farve? Tegningen er ikke helt ligeså detaljeret som de to ovenstående tegninger, så det er en tegning som er nemmere at farvelægge.

Tegningen er en af de mange børnetegninger, som kan downloades, udskrives og farvelægges med et abonnement hos Colorstory. Prøv os gratis i 14 dage, og lad dit barn farvelægge tegningen med det samme.

Download denne tegning

En stor giraf

Stor giraf

Hvor de tre første tegninger var relativt simple, går vi nu en smule op i sværhedsgraden hvad angår farvelægning. Ved denne flotte tegning af en giraf er der mange små felter som skal farvelægges, hvilket gør den mere udfordrende at farvelægge. Ved denne tegning kræver det derfor en større koncentration at farvelægge den (især de små felter nede ved giraffens ben). Men til gengæld er der også rig mulighed for at få en giraf til at se ud, som barnet gerne selv vil have, at en giraf skal se ud.

Opret en gratis bruger hos os, og download denne flotte tegning ned på din PC. Så kan du udskrive den og lade dit barns fantasi bestemme, hvordan giraffen skal komme til at se ud. Tegningen er desuden din forevigt.

Download denne tegning

Flot dame med sommerfugl

Flot dame med sommerfugl

Vi slutter denne liste af med denne flotte kvinde og en sommerfugl. Detaljerne er holdt nede, så det er en tegning de fleste børn kan være med på. Dog har tegningen stadig en række detaljer (som f.eks. blomsterne i hendes hår og sommerfuglen), som gør det muligt for børnene at sætte deres personlige præg på tegningen. Så ikke nok med at børnene selv kan bestemme, hvilken farve kjolen og håret skal have, så kan de også sætte et personligt præg via sommerfuglen og blomsterne. Dette er en tegning, som mange piger nok vil være vilde med at tegne.

Tegningen kan downloades med et abonnement hos os (Colorstory). Så prøv os gratis i 14 dage og download denne tegning til farvelægning.

Download denne tegning

Jeg håber, at du finder nogle af disse tegninger interessante. Og husk, at dette blot er et lille udsnit af de mange tegninger, som du kan finde hos os. Du kan her se alle vores tegninger (hvor du desuden kan sortere efter børnetegninger).

Er du interesseret i disse tegninger, så prøv os gratis i 14 dage.

Har du desuden nogle specifikke ønsker til nogle børnetegninger, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet. Vi får hele tiden lavet nye tegninger, og vi vil elske at høre jeres ønsker til nye tegninger.

En kommentar til “5 gratis tegninger for børn til udprintning”

Skriv en kommentar