Gratis malebog for voksne

Malebøger er blevet det helt store hit, hvis man søger ro og afkobling i en travl hverdag. Det er videnskabligt bevist, at farvelægning kan være med til at gøre en mindre stresset.

Hos Colorstory vil vi meget gerne være med til hjælp dig med at tage en pause i en stresset hverdag. Det gør vi ved at tilbyde et månedligt abonnement på tegninger. For bare 29 kr. om måneden kan du frit vælge, downloade og farvelægge op til 30 tegninger i vores bibliotek. Du kan faktisk prøve Colorstory helt gratis i de første 14 dage, uden binding.

Få en malebog på 10 sider

Vil du gerne lige prøve nogle af vores tegninger af inden du indtaster alle dine oplysninger og opretter en bruger, så kan du her få en malebog direkte i din mail indbakke. Malebogen er på 10-sider med helt unikke og flotte mønstre, der er med til at stresse af, når man fordyber sig i farvelægningen. Alt vi skal bruge er din mailadresse og dit fornavn (blot så mailen bliver lidt personlig), så vi kan sende malebogen til dig. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Eksempel på en tegning fra malebogen. Du modtager malebogen i din mail indbakke med det samme og kan downloade den derfra.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dine tegninger, når de er farvelagt.

Tak! Du modtager snart en malebog.

Gratis malebog Gratis malebog  Voksen malebog  Børn malebog

Ja tak – send en malebog

Påfugl tegning til farvelægning
Roser i vase
Søløve med blomster mønster
Mønstret ugle omgivet af agern og blade
Tre fisk svømmer rundt i blomster
Havskildpadde med smukt mønstret skjold
Stor ørred fisk svømmer

Udpluk af tegningerne i malebogen for voksne

Du skal lige have muligheden for at se nogle af de 10 tegninger du får i malebogen, inden du modtager den på mail. Herunder er en liste over de tegninger vi har valgt at putte i den malebog, som du kan få gratis mod at opgive din mailadresse. Kvaliteten i denne malebog afspejler rigtig godt den generelle kvalitet af vores tegninger.

Tegning af påfugl

Påfuglen er et smukt dyr med mange flotte mønstre på kroppen. Derfor er det også et populært motiv at farvelægge, da man virkelig er nødt til at koncentrere sig for at farvelægge tegningen. Vores påfugl er lavet helt unikt og findes ikke andre steder. Der er mange små felter, der tilsammen udgør et flot mønster, som tager en del tid at farvelægge.

Tegning af blomster i vase

Farvelægning af ting fra naturen er meget populært, hvilket i høj grad skyldes den populære maleboge “Den Hemmelige Have”, hvor du kan farvelægge alverdens detaljerede ting fra naturen. Vi har lavet en flot og unik tegning af smukke store roser. Du bestemmer selv farven på roserne, sommerfuglene og bladkvistene. Det er en vidunderlig tegning at farvelægge, hvis du elsker blomster og naturtegninger.

Tegning af søløve

Tegninger af dyr er ligeså populært at farvelægge, da det er noget vi kan genkende og elsker. Normalt forbinder man det måske ikke med tegninger til farvelægning for voksne, men denne søløve tegning har vi lavet i en høj sværhedsgrad, så den bliver en udfordring for de fleste. Der er mange andre tegninger af dyr som denne søløve i vores store bibliotek, der kan farvelægges af voksne.

Tegning af ugle

Her er igen et rigtig flot eksempel på en dyretegning til farvelægning af voksne. Denne gang er det en ugle, der helt naturligt har et rigtig flot mønster i sine fjer. Men vi har lavet mønstret endnu mere udfordrende ved at lave diverse former og mønstre samt en lille mandala i uglen. Rundt om den er en flot ramme af agern og blade, som du kan farvelægge eller lade være.

Tegning af fisk

Som du nok har bemærket, er mange af vores bedste tegninger præget af dyr og naturen, og det kommer også til udtryk i denne tegning. Tegningen er delt op i flere elementer, så man kan farvlægge det samme flere gange på forskellige måder eller helt ens. Uanset hvad giver det mange flotte muligheder for at kombinere forskellige farver og mønstre. Der er til et par timers farvelægning i denne tegning, hvis man gør sig rigtig umage.

Tegning af havskildpadde

Havskildpadden er et utroligt elsket dyr af rigtig mange. Her giver vi dig muligheden for at farvelægge en havskildpadde og bruge den som pynt derhjemme. Rundt om skildpadden er en masse mindre mandalas, som du også kan bruge en del tid på at farvelægge, hvis du har lyst til det. Man kan få en helt unikt og flot farvelægning ud af denne tegning.

Tegning af stor fisk

Her er en unik tegning af en stor fisk med en baggrund der minder om et brusende hav. Igen er der rig mulighed for at lave en masse farvekombinationer, og især lege med adskillelsen af baggrunden og selve fisken. Kan du lide tegninger som denne, så har vi masser af samme type i vores store bibliotek på Colorstory. Husk du kan prøve Colorstory gratis i 14 dage uden at binde dig.

Alle tegninger du får i vores gratis malebog, kan du også downloade i vores store bibliotek af unikke tegninger, som kun findes hos Colorstory. Du kan komme igang med Colorstory helt gratis. Prøv gratis uden binding i 14 dage, og se hvad du synes om det.

Skriv en kommentar