Gratis malebog for børn

At tegne, male og farvelægge er altid et hit hos børn og har været det i mange år. Det er ikke bare noget børn synes er sjovt, men det er faktisk også super godt for deres udvikling både motorisk og mentalt. Ligesom det for voksne kan være et middel imod stress, kan det også være det for børn, og det er vigtigt at vide især i dag hvor man ser at flere og flere børn føler sig stresset. Derudover er det for børn en fantastisk koncentrations- og fokusøvelse at sidde og farvelægge.

Hos Colorstory vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for alle, både børn og voksne, at farvelægge tegninger og være kreative. Derfor kan du med et månedligt abonnement på Colorstory downloade, udskrive og farvelægge lige præcis de tegninger du/dine børn ønsker at farvelægge. Du kan prøve Colorstory gratis i 14 dage uden binding. Vil du gerne lige prøve nogle af vores tegninger først, uden alt besværet med at oprette en bruger, så kan du altså herunder tilmelde dig vores nyhedbrev og få tilsendt en gratis malebog for børn.

Få en malebog for børn på 10 sider

Vi har så mange tegninger i vores bibliotek (1000+ og det vokser og vokser) at vi gerne giver nogle af dem væk helt uden økonomiske omkostninger. Herunder kan du altså tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en 10-siders malebog til børn med vores helt egne og unikke motiver og mønstre, som ikke kan fås noget andet sted i verden. Længere nede kan du se et udpluk af de tegninger der er i malebogen.

Mandala til børn med mariehøner og æbler

Eksempel på en tegning fra malebogen. Du modtager malebogen i din mail indbakke med det samme og kan downloade den derfra.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dine tegninger, når de er farvelagt.

Tak! Du modtager snart en malebog.

Gratis malebog Gratis malebog  Voksen malebog  Børn malebog

Ja tak – send en malebog

Mandala til børn med mariehøner og æbler
Glad lille kat jagter sommerfugl
Mønstret elefanthoved
To stakke med pandekager
Kvinde der står på kunstskøjter

Udpluk af børnetegninger i malebogen

Vi har ikke bare sammensat malebogen af en række tegninger i dårlig kvalitet. Vi vil gerne vise dig at vi rent faktisk går op i kvaliteten af vores tegninger og at du ved hvert et print kan være sikker på at linjerne står knivskarpt. Derfor får du altså også et udpluk af vores bedste tegninger og det kan jeg sige med sikkerhed, fordi alle vores tegninger er i den bedste kvalitet. Nu til et lille preview af enkelte af de tegninger du få med en denne gratis malebog til børn.

Mandala-tegning til børn

Mandalaer eller mandalas er blevet super populære at farvelægge på grund af deres symmetriske runde mønster. Det har en speciel afstressende og fokuserende effekt på den der farvelægger og kan altså være et godt supplement i vejen tilbage fra stress eller bare for at give sig selv et frirum i hverdagen. Det er også noget børn har brug for og man kan altså få nogle mandalategninger der er lavet specielt til børn, som er noget nemmere at farvelægge og gerne indeholder små dyr eller ting i mønstret, så det er sjovt for barnet. Det gælder også for denne af vores mandala tegninger for børn, som har små mariehøner rundt i kanten, men samtidig formår at være symmetrisk. Det er ikke den eneste mandala til børn, du finder mange flere i vores bibliotek af børnetegninger.

Sød kattekilling og sommerfugl

Dyr er og bliver altid en af de mest populære motiver for børn at farvelægge. Det er også i kategorien dyr at vi har vores største udvalg af tegninger både til børn og voksne. Du kan også se på tegningen herover at tegninger der ikke kun er af dyr og så bær præg af dyr, i ovenstående tilfælde ved at der er mariehøner som en del af mønstret. På denne tegning som er en del af vores gratis malebog til børn, er en sød og glad kattekilling der leger med en sommerfugl der flyver rundt om dens hoved. Kattekillingen har et ukompliceret mønster og de fleste børn vil derfor kunne være med til at farvelægge sådan en tegning, og så er katte også bare altid et populært dyr hos børn og ligger på niveau med fx hunde og kaniner.

Elefanthoved med mønster

“Mon du bemærket her, hvad der på tegning’n var? – Det var kæmpe ting, der vandret rundt omkring – Det var en elefant, den var så elegant…”. Sange er i høj grad med til at gøre dyr populære hos børn, som fx denne om en elefant. Det er blandt andet også derfor at vi i vores bibliotek ikke bare har denne ene tegning af en elefant, men mange tegninger af elefanter. Dette er dog en af de mere simple, hvor de bare er et elefanthoved med et klassisk ukompliceret mønster, som børn kan gå lige til uden problemer. Generelt har vi mange forskellige tegninger af dyrehoveder, fordi de ofte kan laves symmetriske hvilket er rart når man farvelægger og giver anledning til nogle flotte mønstrer.

Pandekagestak

Hvem elsker ikke pandekager? Det er der ikke mange der ikke gør og børn elsker dem i hvert, der skal bare nok sukker eller syltetøj på. Med denne tegning kan dit barn selv bestemme hvor meget og hvilken syltetøj der skal på. Farvelægning for børn handler også om at slippe fantasien løs og det kan gøre på denne tegning fx ved at lave pandekagerne grønne og røde eller syltøjet lyseblåt. Husk at opfordre dit barn til at være fantasifuld når i farvelægger, for der skal nok blive rig mulighed for at lære at begive sig rundt i bokse og retningslinjer resten af livet. Fantasi og kreativitet er også 2 rigtig vigtige ingredienser for at få succes med det man gerne vil.

Skøjteprinsesse

Den sidste tegning du lige får en forsmag på er denne af en skøjteprinsesse på isen i en skøjtehal. Vi har masser af denne slags tegninger af prinser, prinsesser, konger og dronninger, som børn elsker og som meget lige til at farvelægge. Alle børn kan formentlig relaterer til det at stå på (rulle)skøjter og drømmen om at blive prins eller prinsesse af et eller andet en dag. Derfor er det også en type tegning vi oplever er rigtig populær hos Colorstory og vi gør meget ud af at lave nye designs indenfor de kategorier som er mest populære. Vi modtager også altid ønsker fra vores medlemmer og gør hvad vi kan for at få dem alle til at gø i opfyldelse.

Dette var blot et udpluk af de i alt 10 tegninger du får i denne print-selv malebog vi giver væk til alle børn (og voksne skulle de have lyst). Det betyder altså at du i malebogen finder yderligere 5 designs, men dem afslører vi ikke, der må du skrive dig op til vores nyhedsbrev og modtage malebogen hvis du er mere nysgerrig på det.

Skriv en kommentar